Första gången

Igår gjorde jag nåt jag inte brukar, jag tränade trots att jag varit ute.. Jag sov/vila till ett och sen begav jag mig till boxen där vi bestämt att ses och köra "kortleken". Så de gjorde vi, och de kändes i kroppen men också så skönt de va! Vakna till liv, svettas ur sig lite o så! Och sen att träffa massa goa, härliga personer va ju inte fel! Så idag känner jag att jag kan ta mig an denna bild:
 
 Brukar mest känna jajajajajajaj över denna bild (eftersom söndagar brukar vara latdagar ;))
Såhär såg träningsteamet ut igår! Ni har väl hört de förr och jag kanske tjatar ;) MEN att jag hittat crossfitten och denna box är de bästa som hänt mig inom träningen! Helt fab!
 
Vi gjorde "kortleken" där varje färg betyder en övning så är man två och två och ska ta sig igenom en hel kortlek. Alltså dra ett kort och en sen göra de som står på kortet. Mer än så blev de inte, men ganska lagom med tanke på mitt tillstånd ;) 
 
Nu äre måndag och ny vecka! Jag är superpepp faktiskt (undra hur många störde sig på de orden?! ;)) men jag är de på rikrigt. Så jädra träningspepp just nu! För.övrigt ska jag jobba på inläggen, ganska innehållslösa nu. "Men det kommer :)
RSS 2.0